Over ons

In 2016 heb ik een sportprestatie geleverd waar ik zo trots op was, dat ik er heel graag een tof aandenken aan wilde hebben. Iets wat er gaaf uitziet en waar je met mooie herinneringen naar terug kan kijken. Hier is mijn idee gestart voor het maken van gepersonaliseerde prints van sportprestaties.

Het verhaal

In 2016 heb ik meegedaan met de Homeride, een fietstocht voor het goede doel van ruim 500 km die ik binnen 24 uur heb volbracht. Buiten het vele geld wat we hadden opgehaald was ik ook enorm trots op mijn prestatie. Dit wilde ik graag vereeuwigen. Dus heb ik een print laten maken met de route, mijn naam en mijn eindtijd op de print. Super gaaf! Tegelijkertijd vroeg ik mijzelf ook af waarom dit niet voor meer mensen en meer sportprestaties kon. En zo ben ik tot Printmyrun gekomen.

Wil jij ook een unieke print van jouw geleverde prestatie? Ga dan snel naar de shop, kies je run, geef je naam en eindtijd door en de print komt naar je toe! Ook leuk om iemand cadeau te doen.

Winkelwagen

Top