FAQ

Note to our foreign visitors: we ship to all countries. Please send us an email and we will fix it.

OVER ONZE PRINTS

Kan ik ook een print bestellen van een marathon van 2016 of eerder?
Ja, dat kan! Staat de print van de door jouw gelopen marathon al op de site als 2017 editie? Bestel deze dan en geef bij opmerkingen aan dat je graag de print van een eerdere editie wilt bestellen. Wij gaan deze dan voor je maken!

De marathon die ik ga lopen, staat er niet tussen. Komt deze nog?
Elke week komen er nieuwe prints van marathons bij. We werken in de volgorde van de marathonkalender. Kun je niet wachten? Laat het ons dan weten, dan zetten wij de door gelopen marathon hoger op onze to do list!

Op welk papier worden de prints afgedrukt?
De prints worden afgedrukt op 300 grams Biotop papier. Dit is natuurlijk-wit, houtvrij, ongestreken papier. Dit milieuvriendelijke papier is kwalitatief hoogwaardig en heeft een elegante uitstraling!

Kan ik de print ook ingelijst bestellen?
Ja, dat kan! Je kunt dit bij je bestelling aangeven. Je ontvangt de print dan in een zwarte lijst met witte passe-partout waarin de print heel erg mooi uitkomt. Je hoeft dan zelf niets meer te doen en kunt de print meteen in woonkamer zetten of ophangen!

Maken jullie ook custom made prints?
Organiseer je een hardloopevenement of wil je jouw (bedrijven)team een print cadeau doen? Leuk! Wij kunnen op verzoek een custom made print maken met bijvoorbeeld het logo van je organisatie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


BESTELLEN, BETALEN EN VERZENDEN

Hoe kan ik een print bestellen?
Heb je jouw favoriete print gevonden? Kies je gewenste formaat en of je de print wil personaliseren of niet. Ook is het mogelijk om de print meteen in te laten lijsten. De print kan dan meteen aan de muur! Als je je keuzes hebt gemaakt, zie je wat jouw gewenste print kost.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?
Je kunt je bestelling veilig betalen met Ideal, via je eigen bank. Nadat je bestelling is geplaatst, ontvang je hiervan een bevestiging per mail.

Hoe worden de prints verzonden?
Wij versturen de prints in harde kartonnen verpakkingen zodat de kans op beschadiging minimaal is. Gaat er iets mis en komt de print beschadigd of helemaal niet aan? Laat het ons dan meteen weten. Dan lossen wij het op!

Wanneer kan ik mijn print verwachten?
Twee keer per week versturen wij de prints, namelijk op maandag en donderdag. Je moet dus maximaal 4 dagen wachten voordat PostNL jouw print bezorgt.

Wat zijn de verzendkosten?
Bij een bestelling boven de € 30,- rekenen wij geen verzendkosten. De verzendkosten zijn binnen Nederland € 6,95 voor A3 prints en ingelijste prints en € 3,50 voor A4 prints zonder lijst.

Winkelwagen

Top